3 posts / 0 new / Last post
#1  January 23, 2011 - 12:02pm
hozomeen's picture
Offline
Joined: Jan 2011
Posts: 9

Hi,I've jailbreaked ATV2 yesterday night, so it's running any latest version of software (4.1.1 as ATV2 fw, beta2 for ATVflash)I've installed XBMC but since it had issues starting I tried to remove it to reinstall it again. Unfortunately after succesfully removing it won't install anymore. When trying I can see the weel turning with a message that it's installing but after a while it goes black screen and then returns to main menu. And the XBMC menu is not there.Eventually on maintenance menu I can read it's not installed. Thanks,Marco

  January 24, 2011 - 11:36am
hozomeen's picture
Offline
Joined: Jan 2011
Posts: 9

Ok, I spent few hours troubleshooting the problem and I think I've found the solution, leveraging SSH interface.First, I've installed XBMC manually following the simple instructions on XBMC site:http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Install_XBMC_on_ATV2Unfortunately then the Lowtide interface was not getting back, so I searched other sources and in the Plex forum I've found that it can be restarted manually with the commandkillall AppleTV (or killall Lowtide with older firmware)http://forums.plexapp.com/index.php/topic/20051-plex-client-for-apple-tv... Hope that it can help!Hozo


  January 26, 2011 - 6:46am
shaunc.9875's picture
Offline
Joined: Jan 2011
Posts: 9

Tried to install XBMC on mine and got an error that says to manually install xconfig a or something to that effect. This from the Nitro launch and Manage add ons... Everything else I installed works great, , errr 


Log in or register to post comments