4 posts / 0 new / Last post
#1  March 25, 2013 - 4:41pm
petesguitar1's picture
Offline
Joined: Mar 2011
Posts: 25
Kudos: 0

ATV2 - 2.0.2

Using XBMC last night - no problems - This morning constant crashes and buffering issues.

I get "Installation Failed"messages every time I try to update. The log reads 

"E:Type 'libcurl.4.dylib' is not known on line 1 in source list etc/apt/sources.list.d/nito.list

                                        E: The list of sources could not be read"

 

Submitted bug report C07DN5VJDHJH

 

  March 25, 2013 - 5:34pm
petesguitar1's picture
Offline
Joined: Mar 2011
Posts: 25
Kudos: 0

Fixed:

SSH into ATV2 - rm /etc/apt/sources.list.d/nito.list

This allowed me to then reboot and update. Now I just have a problem with XBMC stuttering and buffering on playback Frown

  March 27, 2013 - 11:10pm
petesguitar1's picture
Offline
Joined: Mar 2011
Posts: 25
Kudos: 0

The buffering has become so bad that we I can no longer get through more than about 5 minutes worth of a show. I am on XBMC 12.1 and ATV 2.0.2

 

Can we possibly just go backwards to before all this crap started! I have one ATV2 running old software and onld XBMC and it works flawlessly!

  March 28, 2013 - 4:44am
petesguitar1's picture
Offline
Joined: Mar 2011
Posts: 25
Kudos: 0

Hey hey, so I got it sorted Smile

I followed the instructions at http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=160387 and went back to XBMC 12.0 and so far no stutters but I did have to reconfigure my SMB connections using an IP Address - no biggie