4 posts / 0 new / Last post
#1  September 4, 2018 - 3:48am
kmengvik's picture
Offline
Joined: Feb 2017
Posts: 13
Kudos: 1

I have two discs connected to my home network. One NAS and one USB expansion disk connected to my router. The USB disk contains the the favourite folder "Tv shows" and is located in the network place called "3T" Refer to attached screenshots. Hitting the shortcut "tv shows" returns with teh error code "0xc000009a", while browsing the "3T" directory workes fine. Also in library view the files in the folder is missing. Any clues?? On Apple TV everyting is fine, so I adress the issue to be the iOS app. Infuse version is 5.8.1

Attachments: 
  September 7, 2018 - 9:58am
james's picture
Staff
Offline
Joined: Jun 2008
Posts: 13,301
Kudos: 1,080

If this happens again, would you mind sending in a report from your device so we can look further into this?

https://support.firecore.com/hc/en-us/articles...

Infuse 6 for iOS and Apple TV is now available!

  December 19, 2018 - 4:30pm
wade.kelly's picture
Beta Tester
Offline
Joined: Jan 2013
Posts: 15
Kudos: 0

This is happening to me as well. The drive is attached to my router via USB. I have connected infuse on iPhone to it via SMB (and that works fine) but when I navigate within folders, I get the 0xc000009a error "move along, nothing to see here."

  December 19, 2018 - 4:45pm
wade.kelly's picture
Beta Tester
Offline
Joined: Jan 2013
Posts: 15
Kudos: 0

Update: if I connect via UPnP/DLNA instead, it seems to work fine. Problem solved.