5 posts / 0 new / Last post
#1  October 21, 2019 - 5:10am
livingonline8's picture
Offline
Joined: Oct 2019
Posts: 6
Kudos: 0

Hello everyone,

I am trying out infuse for a month before I decide to buy it or not.
My issue is the following:

I have 2311 movies in my Google Drive, each movie is in its own folder along with metadata nfo file and poster

Now, when I connected infuse to my Google Drive, all movies show up under movies... nothing shows up under others which is great. Also, they all show the correct metadata as expected since nfo files are there. But, only 20% of them or so show posters... the remaining 80% show a black screen with white film role in the middle. if I click on a movie "one of those that do not show the poster" the poster will load up but when I go back to all movie screen, it shows up as black thumbnail with white film role just like before.

any suggestions? or is that a limitation in infuse that it cannot load things correctly from cloud.

Note: I left my iPad running all night to make sure whatever process infuse is running will not be interrupted. still, nothing has changed

  October 22, 2019 - 4:09am
livingonline8's picture
Offline
Joined: Oct 2019
Posts: 6
Kudos: 0

I would really appreciate any help or insights on the issue

  October 23, 2019 - 5:07am
livingonline8's picture
Offline
Joined: Oct 2019
Posts: 6
Kudos: 0

Here is a picture of my library explaining the issue better

I covered the posters that show up with orange boxes because they NSFW posters

but as you can see the rest, do not show any posters although they are inside the movie folder with nfo files as well. When I click any movie that do not show the poster, then and only then the poster will show up but as soon as I go back to library view they disappear and go back to what you see in the picture

Any help??

Attachments: 
  October 26, 2019 - 4:04am
livingonline8's picture
Offline
Joined: Oct 2019
Posts: 6
Kudos: 0

I guess canceling the trial is better than waiting for an answer till you charge me for a new month

See Ya

  November 11, 2019 - 2:33pm
james's picture
Staff
Offline
Joined: Jun 2008
Posts: 13,969
Kudos: 1,187

Sorry for the trouble.

It sounds like you are using external artwork for these videos. Can you provide a bit more info on how these are named?

Some general info on naming external metadata and artwork files can be found here.

https://support.firecore.com/hc/en-us/articles...

Infuse 6 for iOS and Apple TV is now available!