5 posts / 0 new / Last post
#1  January 24, 2011 - 9:33am
marcoc.61978's picture
Beta Tester
Offline
Joined: Nov 2009
Posts: 9
Kudos: 1

Does anyone know how to access the Context Menu without a keyboard, or for that matter, how to call up the virtual keyboard when needed?

  January 24, 2011 - 7:43pm
rodrigocmoreira's picture
Offline
Joined: Jan 2011
Posts: 3
Kudos: 0

press and hold the menu button... tell us if works

  January 24, 2011 - 7:46pm (Reply to #2)
kelvins.6877's picture
Offline
Joined: Dec 2010
Posts: 22
Kudos: 0

That works

  January 24, 2011 - 10:05pm (Reply to #3)
jhernandez86's picture
Offline
Joined: Dec 2010
Posts: 40
Kudos: 0

Thanks, I had the same question, however, does anyone know how to get movie information, I have try everything I can think of with no lick.

  January 25, 2011 - 3:18am (Reply to #4)
queensryche6's picture
Offline
Joined: Jan 2011
Posts: 7
Kudos: 0

Press and hold the OK/middle button