5 posts / 0 new / Last post
#1  December 29, 2011 - 8:58am
bozab's picture
Offline
Joined: Dec 2011
Posts: 1
Kudos: 0

Hi Everyone. I have an active Netflix Canada account which was installed and working on my ATV2 prior to jailbreaking and installing ATV flash black this week. No longer seeing the Netflix choice in my menu on the ATV...any ideas???

 

  December 29, 2011 - 3:26pm
mikem.1639's picture
Offline
Joined: Nov 2011
Posts: 8
Kudos: 0

This has happened to me.  Confused me for a minute lol.

 

Hold the menu and play key until the atv light begins flashing rapidly and let it reboot.  Brought back my Netflix menu item that way.

 

 

  December 30, 2011 - 8:55pm (Reply to #2)
jhernandez86's picture
Offline
Joined: Dec 2010
Posts: 40
Kudos: 0
  mikem.1639 wrote:

This has happened to me.  Confused me for a minute lol.

 

Hold the menu and play key until the atv light begins flashing rapidly and let it reboot.  Brought back my Netflix menu item that way.

 

 

My problem is that I can not log in

  January 2, 2012 - 5:49am
jk8's picture
jk8
Offline
Joined: Sep 2011
Posts: 7
Kudos: 0

I have recently updated to 4.4.4 Seas0npass jailbreak and Netflix is now gone.  I have tried to reset like you suggested but it is still missing.  Any ideas how to fix this?

  January 2, 2012 - 8:25am
jk8's picture
jk8
Offline
Joined: Sep 2011
Posts: 7
Kudos: 0

FYI.  I restored my atv2 in itunes.  Then I rejailbroke it using seas0npass and then installed stuff again and it seems to be working.  Hope it stays that way.