16 posts / 0 new / Last post
#1  March 30, 2012 - 8:28pm
timothyb.7788's picture
Offline
Joined: Aug 2011
Posts: 29
Kudos: 0

I can't get Seas0nPass 0.8.3 to even start on my Mac. It just bounces in the dock a few times and sits there doing nothing. Then when I click on its icon on the dock, it goes away. I thought maybe it was a bad download so I redownloaded it, but it didn't make any difference.

Anyone else having this problem?

  March 31, 2012 - 7:05am
chance144's picture
Offline
Joined: Sep 2011
Posts: 5
Kudos: 0

Same problem here. Pinwheel, grey SeasonPass box with no content, have to force quit.

Any suggestions?

  March 31, 2012 - 11:56am
chance144's picture
Offline
Joined: Sep 2011
Posts: 5
Kudos: 0

Just to update, it isn't working on either my Mac Air laptop or on my brand new iMac. Two separate downloads, same problem.

C

  April 2, 2012 - 12:44pm
chance144's picture
Offline
Joined: Sep 2011
Posts: 5
Kudos: 0

Anyone? This seems like a pretty serious problem.

  April 2, 2012 - 7:38pm
player002's picture
Offline
Joined: Jan 2012
Posts: 5
Kudos: 0

turn off airport bam season pass starts then turn on airport now go on with ur bad self 8)

  April 2, 2012 - 8:38pm (Reply to #5)
timothyb.7788's picture
Offline
Joined: Aug 2011
Posts: 29
Kudos: 0
  player002 wrote:

turn off airport bam season pass starts then turn on airport now go on with ur bad self 8)

 

Gave that a try - didn't work for me.

  April 2, 2012 - 9:05pm
james's picture
Staff
Offline
Joined: Jun 2008
Posts: 13,667
Kudos: 1,129

Have you successfully used Seas0nPass before on the same computer?

If so, attaching the 'SP_Debug.log' file (located in ~/Library/Logs) will help track down what's going on.

Infuse 6 for iOS and Apple TV is now available!

  April 3, 2012 - 5:27am (Reply to #7)
chance144's picture
Offline
Joined: Sep 2011
Posts: 5
Kudos: 0
  player002 wrote:

turn off airport bam season pass starts then turn on airport now go on with ur bad self  Cool

 

That doesn't seem to work for me either. Do you mean turn off wireless? Seasonpass won't start without an internet connection.

 

Also, I searched for the debug log, I don't have one, it seems.

  April 3, 2012 - 5:27am
chance144's picture
Offline
Joined: Sep 2011
Posts: 5
Kudos: 0

Ok, I just started SeasonPass, and let it sit there for 10 min or so, and it started up. Seems to be working ok.

  April 3, 2012 - 11:14am
james's picture
Staff
Offline
Joined: Jun 2008
Posts: 13,667
Kudos: 1,129

The issue described in the link below seems to be the same issue and is related to the quarantine system present in Mac OS X. A potential fix is also included.

http://reviews.cnet.com/8301-13727_7-57406599-...

Infuse 6 for iOS and Apple TV is now available!

  April 3, 2012 - 11:33am (Reply to #10)
timothyb.7788's picture
Offline
Joined: Aug 2011
Posts: 29
Kudos: 0
  james wrote:

The issue described in the link below seems to be the same issue and is related to the quarantine system present in Mac OS X. A potential fix is also included.

http://reviews.cnet.com/8301-13727_7-57406599-...

After reading the article at the link, I'm 99.9% certain that this is the problem - I'll try it out when I get home this evening and post back to this thread. Thank you, thank you, thank you!

  April 3, 2012 - 11:34am (Reply to #11)
timothyb.7788's picture
Offline
Joined: Aug 2011
Posts: 29
Kudos: 0
  james wrote:

Have you successfully used Seas0nPass before on the same computer?

If so, attaching the 'SP_Debug.log' file (located in ~/Library/Logs) will help track down what's going on.

I don't think I have...I got a new Mac in January (I copied my home folder over to it from my old one), and it looks like the last time the log was written to was Dec. 30. It looks like Seas0nPass isn't getting far enough to even start logging. I am seeing the following messages in Console.app when I try to start Seas0nPass:

4/2/12 9:45:29.375 PM com.apple.launchd.peruser.501: ([0x0-0x2b92b9].com.firecore.Seas0nPass[18030]) posix_spawn("/Applications/AppleTV/Seas0nPass.app/Contents/MacOS/Seas0nPass", ...): Operation not permitted

4/2/12 9:45:29.376 PM com.apple.launchd.peruser.501: ([0x0-0x2b92b9].com.firecore.Seas0nPass[18030]) Exited with code: 1

4/2/12 9:45:29.378 PM Dock: no information back from LS about running process

  April 3, 2012 - 8:03pm
timothyb.7788's picture
Offline
Joined: Aug 2011
Posts: 29
Kudos: 0

Well, after performing the steps in the article, Seas0nPass starts up now, but then it crashes immediately. I've sent both the crash log and SP_debug.log in a support ticket to you guys, so I won't post them here. Sigh.

  April 3, 2012 - 8:20pm
timothyb.7788's picture
Offline
Joined: Aug 2011
Posts: 29
Kudos: 0

Strange development...in desperation, I downloaded Seas0nPass for Windows and tried to run it under Parallels on my Mac. It won't startup there either. The cursor spins for a while, and then nothing.

  April 6, 2012 - 9:38am
mick_schroeder's picture
Offline
Joined: Apr 2012
Posts: 1
Kudos: 0

I had the same problem. I fixed it by downloading Seas0nPass.zip again and extracting it with Apple's built in "archive utility.app" rather than "the unarchiver.app"

  April 6, 2012 - 11:18am (Reply to #15)
timothyb.7788's picture
Offline
Joined: Aug 2011
Posts: 29
Kudos: 0
  mick_schroeder wrote:

I had the same problem. I fixed it by downloading Seas0nPass.zip again and extracting it with Apple's built in "archive utility.app" rather than "the unarchiver.app"

Interesting. I'll give that a try. If it works maybe it will fix the same problem I'm having with another app.