8 posts / 0 new / Last post
#1  April 3, 2012 - 9:53pm
iceberg's picture
Beta Tester
Offline
Joined: Dec 2010
Posts: 32
Kudos: 4

Turned on my Apple TV tonight to see this strange sight:

[[wysiwyg_imageupload:180:]]

Restarting low tide didn't fix this problem, only a complete power reset (thus necessitating Seas0nPass to boot tethered).

  April 4, 2012 - 8:00pm
james's picture
Staff
Offline
Joined: Jun 2008
Posts: 13,801
Kudos: 1,152

Hmm - it looks like the internet connection may have dropped off.

Are you using wifi or ethernet?

Infuse 6 for iOS and Apple TV is now available!

  April 5, 2012 - 7:21am (Reply to #2)
iceberg's picture
Beta Tester
Offline
Joined: Dec 2010
Posts: 32
Kudos: 4
  james wrote:

Hmm - it looks like the internet connection may have dropped off.

Are you using wifi or ethernet?

Ethernet.

  April 5, 2012 - 9:19am (Reply to #3)
matty's picture
Moderator
Offline
Joined: Dec 2011
Posts: 640
Kudos: 0
  iceberg wrote:

Ethernet.

What region is iTunes set to in the settings?

  April 5, 2012 - 9:56am
iceberg's picture
Beta Tester
Offline
Joined: Dec 2010
Posts: 32
Kudos: 4

The default region I suppose, since I didn't change any of those settings. I submitted a diagnostic report earlier today in connection to a bug report I submitted this morning: http://support.firecore.com/requests/30700 so you might find this information there.

  April 5, 2012 - 10:45am
Flipmode's picture
Offline
Joined: Jan 2012
Posts: 245
Kudos: 0

Check your network settings, the IP should start with 192.168.X.XXX

 

  September 10, 2013 - 7:30pm
Hot Tub Pilot's picture
Offline
Joined: May 2011
Posts: 2
Kudos: 0

This happened to me tonight for the second time in 3 weeks.  I didn't adjust any settings, it just went offline while watching Netflix.  I'm not sure what I did to fix it last time.  

It seems like an internet problem as my phone can not connect to Apple TV and I have no airplay at all.  

Were you able to resolve this?  What is the cause?

My IP address is DCHP 169.254.XXXXX

  September 11, 2013 - 4:27am
itimpi's picture
Moderator
Offline
Joined: Dec 2010
Posts: 2,055
Kudos: 112
  Hot Tub Pilot wrote:

This happened to me tonight for the second time in 3 weeks.  I didn't adjust any settings, it just went offline while watching Netflix.  I'm not sure what I did to fix it last time.   It seems like an internet problem as my phone can not connect to Apple TV and I have no airplay at all.   Were you able to resolve this?  What is the cause? My IP address is DCHP 169.254.XXXXX

An IP address in the 169.254.x.x range means that the ATV2 has not been able to get an address from your router and has allocated a random fallback address which would explain why the network is not working (although it does not explain why you did not get an address from the router).   You may need to redo the network settings on the ATV2.  If that does not work it is always possible a fault has developed in the network hardware.

I AM A USER - NOT A FIRECORE EMPLOYEE