4 posts / 0 new / Last post
#1  June 17, 2012 - 6:24pm
JREED's picture
Offline
Joined: Oct 2011
Posts: 164
Kudos: 0

Running apple tv 2 XBMC Navi-x as a program.......tried to log in this afternoon this went well but I am not getting anything loading on Navi-x portal.....recently last 24hrs, users, etc....it's just me or something going on? Thanks

.... there is a chance that Navi is just down. If so, it is ALWAYS short lived. It will be back up.

Please check your Navi-X under Programs section and post.

Thanks,

JR 

  October 21, 2012 - 5:19pm
Itchy's picture
Offline
Joined: Feb 2012
Posts: 2
Kudos: 0

Same here! Navi x won't load home.plx ..please wait...........
Waited 1 hour .

  October 21, 2012 - 6:13pm
MightyJew's picture
Offline
Joined: Mar 2012
Posts: 160
Kudos: 0

this is due to the latest version of nitotv. to fix the problem fast, just re jailbreak the box and follow these steps.

If you have a box were navi x works, copy the navix dir in xbmc.

If you dont have a working navi x...

jailbreak

install xbmc only using firecore.

install navi x

copy navi x dir to pc or stick using SSL app

install nito and remainder of apps

overwrite navi x with copied dir from pc or stick back to apple tv

it will work normally.

sorry if my directions are choppy, some one can clean it up later and give more detailed directory locations.

I noticed this when the new nito came out a month or so ago. Same issue with SSL if updated nito.

  June 2, 2015 - 2:40pm
MattRobinson's picture
Offline
Joined: Jul 2013
Posts: 27
Kudos: 0

Navi-X often becomes very slow.
Not to mention, I find that there are many dead links.